Hrvatski jezik

Get the Flash Player to see this player.

TAJANA GAŠPARIĆ BECK

objavljeno 22.01.2013. | pogledano 15,777 puta
TAJANA GAŠPARIĆ BECK
...sexy glas...
    
Get the Flash Player to see this player.


Opis glasa:
dubok, ženstven, sexy
 
Jezik:
engleski

Dijalekti:
štokavski, purgerski
 
Starost glasa:
mladenački, srednja dob

Radno iskustvo:
Radijska voditeljica

Glasovne vještine:
gluma, strani jezici

 Sviđa vam se kako zvuči Tajana?

Sve je počelo s glazbom...


Nekako je sve počelo od ljubavi prema glazbi...Zaljubljenost u ples i mjuzu igrom slučaja dovela me do Otvorenog radija gdje sam postala urednica glazbenog programa. Ljubav prema radiju dogodila se na prvi pogled. Sve ono čarobno iza mikrofona i sve ono što ne vidiš, a čujes probudilo je u meni osjećaj da se time želim baviti još dugo, dugo. Uslijedili su intervjui s najvećim svjetskim glazbenicima, autorske emisije, kreiranje raznih rubrika i dijelova programa, puno ludih i nezaboravnih trenutaka. U to vrijeme završila sam studij - Ekonomiju, smjer marketing i radila paralelno u agenciji koja se bavila organizacijom evenata, partyja, PR-om, bookingom itd. I bio je to savršen fusion svih stvari koje volim i koje sam oduvijek željela raditi.
Paralelno su ljudi primjećivali moj glas i, dan po dan, nekako je sve krenulo drugim smjerom. Spikiranje i vođenje dnevnog programa ...One man!...Brzo, dinamično, ludo...Svaki dan potpuno nova priča...Upravo tako je i danas. I uživam u svakom novom danu, radeći ono što uistinu volim.
Usput idem na jogu da me skulira nakon ludog dana :). Putujem kad god stignem, obožavam nova mjesta, nove situacije. Inspirativne i drugačije ljude...Crazy little thing called life! :)


Galerija


Natrag na Hrvatski jezik

Komentirajte


Komentari (1)

  1. #1 15.06.2015 u 22:51 Jandre

    Svaka cast