Hrvatski jezik

TAJANA BECK

  ...sexy glas...


  Opis glasa:
  dubok, ženstven, sexy
   
  Jezik:
  engleski

  Dijalekti:
  štokavski, purgerski
   
  Starost glasa:
  mladenački, srednja dob

  Radno iskustvo:
  Otvoreni radio - voditeljica

  Glasovne vještine:
  gluma, strani jezici

   Sviđa vam se kako zvuči Tajana?

  Sve je počelo s glazbom...

  Da je glazba prijatelj koji će ju intenzivno pratiti kroz život, otkriva početkom milenija tijekom svog višemjesečnog boravka u New Yorku, gdje vrijeme provodi uz soul i jazz live-ove barova Bleecker Streeta. Nedugo nakon povratka u Zagreb započinje karijeru kao glazbena urednica Otvorenog radija te kao takva autorski potpisuje brojne emisije ali i intervjue s umjetnicima poput Jean Michel Jarre, Africa Bambaata, Roisin Murphy, Placebo, Bon Jovi, INXS, Blondie...
  2005. diplomira ekonomiju u Zagrebu/Marketing te se usmjerava prema PR-u i Brand Managementu. Uz konstantan rad na radiju, paralelno godinu dana provodi u telekomunikacijskoj industriji a potom odlazi u marketinšku agenciju gdje biva zadužena za organizaciju eventa i koncerata te za PR i Booking. Ubrzo nakon počinje pisati za Rolling Stone Hrvatska te je dio tima sve do gašenja novina. Nakon što je u agenciji ''zatvorila krug'' u potpunosti prelazi na Otvoreni radio te uz konstantan progamski angažman jedno vrijeme vodi i marketing Radija.
  Usput ''daje'' glas za razne TV i radijske reklame kao i za kratke dokumentarce i korporativne filmove.
  2015. postaje zaštitno lice Dr. Martensa za Hrvatsku.  
  Nedugo nakon, postaje majka predivne djevojčice te prelazi na Yammat FM gdje provodi dvije godine kao DJ/voditeljica.
  Neobavezno usput, za jogu kaže da joj je najbolje otkriće u životu i nada se da će jednog dana postati instruktorica. Voli iskrene ljude koji nadahnjuju. Prijatelje koji to jesu. One koji pomiču granice i usude se biti drugačiji. Na wish listi je plesanje tanga na ulicama Buenos Airesa. I povremeni bijeg u malu kućicu na moru uz miris lovora i lavande.